UKRATKO O ZETAGRADNJI

Preduzeće Zetagradnja Doo, osnovano je 1998. godine u Podgorici. Osnovne djelatnosti društva su projektovanje, revizija, izgradnja, nadzor i tehnički prijem objekata i u manjem obimu pružanje usluga drugim pravnim licima. Zetagradnja je u isto vrijeme investitor i izvođač svojih objekata, (stanovi, apartmani, depandansi, hoteli, poslovni prostori, skladišni terminali, trgovi, garažni prostori, uređenje enterijera i sl.). Zetagradnja je od dana osnivanja do danas izgradila i na tržištu realizovala više hiljada poslovno-stambenih jedinica i drugih građevinskih objekata. Preduzeće uživa veliki ugled u svojoj branši u Crnoj Gori, svrstavajući se u sam vrh kada su domaće kompanije u pitanju.

Misija kompanije Misija “Zetagradnje” je da i ubuduće teži razvoju svoje primarne djelatnosti, ali tako da taj razvoj bude još dinamičniji, produktivniji i kreativniji.

NAŠ PRVI OBJEKAT

Prva zgrada

Naša politika poslovanja u 4 tačke

Sigurnost ulaganja

Poštovanje obaveza prema svakom dobavljaču i kupcu. Garancije za ispunjavanje svih svojih obaveza.

Poštovanje rokova

Poštovanje rokova od početaka gradnje do roka primopredaje nekretnine, kao i poštovanje rokova prema partnerima.

Kvalitet proizvoda

Stambeno-poslovne jedinice izgrađene sa visokim standardom kvaliteta i pristupačnim cijenama.

Odgovornost

Poštovanje ekoloških standarda i principa održivog razvoja i organizovanje i podržavanje društveno odgovornih projekata.
0
Godina iskustva
0
Izgrađenih kvadrata
0
Zadovoljnih kupaca

O zaposlenima

Danas Zetagradnja raspolaže sa 50 radnika uglavnom visoke struke, koji se permanentno profesionalno usavršavaju prateći savremene trendove poslovanja, što sigurno i najviše doprinosi visokim poslovnim rezultatima koje ovo preduzeće bilježi konstantno od svog osnivanja. Za potrebe gradnje u svim fazama, Zetagradnja ima veliki broj specializovanih izvođača, podizvođača i kooperanata koji su obučeni da u roku, profesionalno i izuzetno kvalitetno odgovore svakom zadatku, a čiji je broj dostiže i do 1000 radnika.

Zaposleni

Lokacije na kojima gradimo.

Kada je u pitanju Crna Gora, Zetagradnja je do sada realizovala više hiljada poslovno-stambenih jedinica u Podgorici i Baru, đe je istovremeno uzela učešća i u izgradnji infrastrukture i javnih objekata, kao i uređenju terena, enetrijera i izgradnji turističko-ugostiteljskih objekata i podzemnih garaža. Zetagradnja je prisutna i u Petrovcu kao investitor budućeg Kondo-Hotela sa depadansom. U planu su investicije i u ostalim crnogorskim opštinama. Što se tiče međunarodnih projekata, za sada se ističe izgradnja tržnog centra i poslovno stambenog objekta u Mostaru (Bosna i Hercegovina). U planu su vrlo ambiciozni projekti i u ostalim državama regiona.

Kako poslujemo ?

Poslovna politika preduzeca zasniva se na organizaciji poslovanja na savremenom nivou, kadrovskom osposobljavanju svih profila, preciznoj analizi tržišta, njegovanju posebnih odnosa sa dobavljacima, kupcima, ali i konkurencijom, ulaganju u tržišno opravdane investicije i to sve u skladu sa održivim razvojem poštujuci ekološke vrijednosti. Osnovna nacela poslovanja ovog preduzeca su: dobro planirana ulaganja, visok kvalitet proizvoda i poštovanje rokova.

Sopstvene investicije

Kompanija se bavi prevashodno sopstvenim investicijama. Osnovne djelatnosti društva su projektovanje, revizija, izgradnja, nadzor i tehnicki prijem objekata namjenjenih za tržište, i u manje obimu pružanje usluga drugim pravnim licima. Zetagradnja je u isto vrijeme Investitor i Izvodac svojih objekata, ciji su sadržaji opredijeljeni tržištu (stanovi, apartmani, depandansi, hoteli, sportski i ugostiteljski objekti, poslovni prostori, tržni centri, garaže, enterijeri i sl.).

Javni radovi

Takode, kompanija se intezivno bavi i javnim radovima (putna i komunalna inrastruktura, uredenje terena,..). Bili smo angažovani na izgradnji carisnko –skladišnog terminala za Grad Podgoricu, više-etažnih podzemnih garaža, javne infrastrukture (vodovodno-kanalizaciona mreža, infrastrukturne mreže slabe i jake struje, trafostanice, itd.), glavnog trga i ulice u Podgorici (Trg Republike, Ulica Slobode) sa pratecom infrastukturom, uređenje terena oko stambeno poslovnih objekata.