Project Description

  • GODINA IZGRADNJE 2015/2017
  • BRUTO POVRŠINA: 7.300
  • PROJEKTANT: Projektni biro Zetagradnje
  • TIP OBJEKTA: STAMBENO-POSLOVNI

RJEŠENJE OBJEKTA:

Objekat je savremeno arhitektonsko rješenje sa orjentacijom koje se uklapa u postojeći već izgradjeni ambijent. Spratnost objekta je P+5+M. Osnovna namjena prizemlja je poslovanje, a na spratovima gdje su predviđene stambene jedinice. Vertikalne komunikacije su ostvarene sa stepeništem i  liftovima.

LOKACIJA

Na bulevaru Veljka Vlahovića, na UP E i F, Blok IX, DUP “Konik-sanacini plan”

Konstrukciju objekta čine:

– armiranobetonski temelji
– armiranobetonski zidovi d=20cm i d= 25 cm
– međuspratne tavanice – AB ploče ‘OMNIA” d=19cm sa armiranobetonskim horizontalnim gredama

Ostala građa objekta su:

– terase i stepenište – monolitne AB ploče.
– zidovi spratova zidaju se termo blokom; obodni d=20cm i unutrašnji d=20cm u produženom malteru i ukrućeni armiranobetonskim horizontalnim serklažima.
– spoljna obrada zgrade je demit fasada sa silikonskim sitnozrnim zaribanim fasadnim premazom u boji.
– pregradni zidovi se zidaju šupljom opekom d=9 cm sa urađenim armiranobetonskim serklažima za bočno ukrućenje u nivou nadvratnika.
– krovnu konstrukciju iznad tavanske AB ploče čine čelični profili preko kojih su termoizolacioni poliuretanski sendvič paneli italijanskog proizvođača “Isolpack”, s.r.l ili sl.

– Elektroinstalacije se izvode uz poštovanje svih standarda kako za ugrađeni materijal tako i za rad. Svi kablovi predviđeni za ugradnju kao i drugi potreban materijal za grubu instalaciju su od inostranih proizvođača sa potrebnim atestima. Fine instalacije su uvozne, proizvođač “Tem čatež” iz Slovenije. Raspored i broj priključnica i prekidača zadovoljava potrebe savremeno organizovanog stambenog prostora (dovoljan broj priključnica na mjestima predviđenim za radni prostor, za TV i audio opremu i sl.).

– Dovod telekomunikacijskih instalacija se izvodi optičkim kablom. Iz zajedničkog ormara u prizemlju objekta pa do optičkih kutija koji se nalaze u dnevnim boravcima stambenih jedinica postavlja se po jedan optički kabal za svaku stambenu jedinicu posebno. U svim sobama stambenih jedinica ugrađuje se po jedna ili dvije RJ-45 utičnice koje se završavaju u dnevnom boravku gdje se predviđa koncentracija slabe struje. Svi Operateri imaju omogucen pristup do svake stambene jedinice. Obaveza stanara je da sklope ugovor sa odabranim Operaterom.

– TV instalacije – sva potrebna kablaža TV instalacija se izvodi od razvodnih ormara u ulazima do stambenih jedinica, kao i razvodnih ormara do krova gdje se ugrađuje TV antena. Konfigurisanje opreme u razvodnom ormaru, kao i postavljanje antena, skupština etažnih vlasnika dogovara sa odabranim provajderom kablovske televizije.
TV priključak se dovodi do dnevne sobe, kao i do svake spavaće sobe.

Sa postavljenim zemaljskim antenama što je obaveza investitora, pokriveni su svi kanali državnih i privatnih televizija koje emituju program na području države.

– Interfonske instalacije se razvode do svake stambene jedinice i omogućavaju elektronsko komandovanje bravom glavnih ulaznih vrata zgrade.

– Vodovodne i kanalizacione instalacije se rade uz poštovanje svih standarda kako za ugrađeni materijal tako i za rad. Vodovodne vertikale-hidrantske vertikale su od pocinčanih cijevi, dok se razvod u stambenim jedinicama radi od polipropilen (PP) cijevi. Svaka stambena jedinica ima svoj vodomjer. Kanalizacione instalacije se rade od tvrdih PVC cijevi i fazonskih komad proizvođača “Alpro-Att” ili sl.

-U komunikacijskoj vertikali je predvđen po jedan lift finskog proizvođača “Kone”. Liftovi su električni, nosivosti 680 kg ili 9 osoba. Upravljanje liftom je mikroprocesorsko, simpleks, sabirno u smjeru na dolje. Vrata lifta su automatska teleskopska.
-Ventiliranje prostorija koje nemaju prirodno ventiliranje je sa nezavisnim PVC ventilacionom kanalima proizvođača „First Corporation“ iz Italije, sa ugrađenim ventilacionim rešetkama, a u kupatilima i WC-ima instalirani su ventilatori za prinudno ventiliranje.
Pod zajedničkog stepeništa oblaže se granitom na cementnom estrihu.
Pod terasa se radi u keramici na cementnom estrihu sa prethodno odrađenom hidroizolacijom “Aquamat Elastic” proizvođača “Isomat”-Grčka. Keramika je I klase, uvoz iz EU.

Pod u kuhinji, ostavi i hodniku se postavlja na cementnoj košuljici, a u kupatilu i WC-u na cementnom estrihu sa prethodno urađenom hidroizolacijom „Isomat SL 17“, proizvođača „Isomat” iz Grčke. Keramika u hodniku i kuhinji je I klase, uvoz iz EU.

Pod u dnevnoj sobi, spavaćim sobama i degažmanu je višeslojni parket iz 3 lamele proizvođača Tarkett. I to iz serije SALSA natur (hrast) dimenzije 2283x194x14mm.

U svim prostorijama predviđena je izrada podne zvučne izolacije tipa “Termo-silent” sa dodatkom za samogasivost slovenačkog proizvođača “IZOTHERM”.

Unutrašnja obrada zidova i plafona u spavaćoj sobi, dnevnom boravku, hodniku i ostavi je malterisanje cementno-krečnim produžnim malterom, uz prethodno postavljanje pocinčanih metalnih vođica (pravih i ugaonih) proizvođača “Knauf” i gletovanje sa glet masom i bojenje kvalitetnim poludisperzivnim bojama. Zidovi u hodniku i sobi su blago tonirani dok su plafoni bijele boji.

Zidovi kuhinje na visini do 1.5 m se oblažu uvoznim keramičkim pločicama I klase, uvoz iz EU.

U kupatilu i WC-u zid od poda do plafona se oblaže takođe uvoznom keramikom I klase , uvoz iz EU.

U kupatilu, na zidovima oko kade radi se hidroizolacijom „Isomat SL 17“, grčkog proizvođača “Isomat” iz Grčke.

Zidovi u kuhinji na visini iznad 1.5 m se malterišu cementno-krečnim malterom, gletuju i boje poludisperzivnim bojama .

Unutrašnja stolarija je vrhunskog kvaliteta, proizvođača ”ĐUĐA GIUGIA” iz Srbije ili ”GORASTIL” iz Podgorice. Unutrašnja vrata su izradjena po modelu UV 011 konstrukcije kao ravna – bez falca, duplo šperovana chipboard Grena pločom d=4 mm, koja je presvučena H- Flachs finiš folijom, sa ispunom od papirnog saća 160 g/m2. Vrata su snabdevena svim potrebnim okovom (brava za ključAGB, tri brodske šarke – cime, sa kvakama Fimet). Vrata su sertifikovana i imaju odgovarajući atest- izveštaj o ispitivanju. Vrata dnevne sobe i degažmana, su ostakljena peskarenim staklom.

Ulazna stanska vrata su sigurnosna, proizvođača “Mepro”. štok je uradjen od kutijastih materijala. krilo je uradjeno od metalne konstrukcije, obloge su od univera debljine 10mm. Čeoni dio krila je od al profila sa gumenimm dihtungom, sto omogucava dobro dihtovanje, ispuna je od izolacione vune debljine 50mm, sarke su fi 20 četvorokrake sa ukrasnom pvc navlakom, brava je CISA Italija sa cilindrom SECUREMME Italija ili AMIG Spanija.

Vanjski otvori su PVC stolarija (petokomorni profil) proizvođača profila „Rehau“ Austrija ili sl., ostakljena termopan staklom 4+12+4 mm. Ormarići za roletne su od PVC –a. Lamele roletni su od plastificiranog aluminijuma, punjene poliuretanom.

Sanitarna oprema i galanterija kupatila i WC-a su vrhunskog kvaliteta sa hromiranim sifonima, odlivima i prelivima za kadu.
Sanitarije su I klase, proizvodjaca ROCA iz Italije (serija Victoria).
Kupatilska galanterija proizvođača „Geddy“ ili sl.
Sanitarna armatura je proizvodjaca UNITAS (serija Project).
Stanovi (osim garsonjere) se opremaju akrilnim kadama dim. 140/150/160/170 x 70 proizvodjaca POLIOGRAM.
U dnevnom boravku svih stanova (garsonjera, jednosoban i dvosoban stan) predviđena je ugradnja klima uređaja, proizvođač „MIDEA“. U trosobnim stanovima osim klime u dnevnoj sobi predvidjena je i klima u spavacoj roditeljskoj sobi.
Konik - F,E

Prelistajte katalog stanova

PREUZMI KATALOG

POSLOVNI PROSTORI

Ponuda i katalozi poslovnih prostora, biće objavljeni uskoro.

Za informacije pozovite 020/610 115.